Mars 2019/March 2019

Pikat e lutjes për Mars 2019 Rrjeti i lutjes (English Below) Arti, reklama dhe media Lutuni për artin në Shqipëri, që do të ketë më shumë hapësira për të promovuar. Që të ketë sa më shumë fonde apo projekte për koncerte dhe ekspozita që adhurojnë Jezusin. Lutuni për kushtet e punës ku bëjnë provat artistët. Që ata të kenë kushte më të mira dhe ambiente të ngrohta në Shqipëri. Bizneset dhe […]

Shtator 2018

(Anglisht poshtë/English below) Arti, reklama dhe media Le të lutemi, që familjet do të kuptojnë kur programet televizive dhe filmat për fëmijë janë të mbushur me arte të magjisë dhe me errësirë, por të maskuar si programe për fëmijë. Le të lutëmi që familjet e Krishtera do të kuptojnë dhe shikojnë se ku armiku po […]