Tetor 2019/October 2019

(English Below)   Arti, reklama dhe media Frymë e Shenjtë, ne kërkojmë të ruash popullin shqiptar nga interneti përmes telefonit dhe kompjuterit. Lutemi që njerëzit të bëhen të vetëdijshëm për rreziqet që sjell interneti dhe media sociale, si dhe të mbrojnë veten dhe familjet e tyre. “Ata nuk janë nga bota, sikurse unë nuk jam […]

Mars 2019/March 2019

Pikat e lutjes për Mars 2019 Rrjeti i lutjes (English Below) Arti, reklama dhe media Lutuni për artin në Shqipëri, që do të ketë më shumë hapësira për të promovuar. Që të ketë sa më shumë fonde apo projekte për koncerte dhe ekspozita që adhurojnë Jezusin. Lutuni për kushtet e punës ku bëjnë provat artistët. Që ata të kenë kushte më të mira dhe ambiente të ngrohta në Shqipëri. Bizneset dhe […]