Mars 2019/March 2019

Pikat e lutjes për Mars 2019 Rrjeti i lutjes (English Below) Arti, reklama dhe media Lutuni për artin në Shqipëri, që do të ketë më shumë hapësira për të promovuar. Që të ketë sa më shumë fonde apo projekte për koncerte dhe ekspozita që adhurojnë Jezusin. Lutuni për kushtet e punës ku bëjnë provat artistët. Që ata të kenë kushte më të mira dhe ambiente të ngrohta në Shqipëri. Bizneset dhe […]